Glazura oglinda la rece alba, Meister 1kg
Glazura rece pentru decorarea torturilor, pentru realizarea drip-urilor (glazura care,,curge”) sau pentru decorarea minitorturilor/miniportiilor.
Mod de utilizare: Puneti cantitatea dorita intr-un bol si amestecati usor pentru a obtine o textura matasoasa (nu amestecati repede pentru ca veti incorpora bule de aer in glazura). Poate fi aplicata cu o pensula/spatula sau direct cu palnia de glazurare. Pentru a obtine un efect de curgere, amestecati cu o mica cantitate de apa (aproximativ 50 ml apa rece pentru 200 grame glazura).
Ingrediente: sirop de glucoza, apa, zahar, agent de ingrosare (agar agar,pectina,caragenan) regulator de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu),aroma identic naturala, colorant.
Conditii de depozitare : se pastreaza in spatii racoroase(max.25 grade C) si uscate. Pastrati recipientul inchis dupa fiecare utilizare.
Valori nutritionale pentru 100 grame de produs :
- Energie : 298,1 kcal/1248,08 kj
- Grasimi : 1,0 grame din care saturate 0,6 grame
- Carbohidrati : 72,1 grame din care zaharuri 35,6 grame
- Proteine : 0,2 grame
- Sare : 0 grame
IMPORTANT: produsul poate fi comandat pe timpul verii dar responsabilitatea pastrarii caracteristicilor, cade in sarcina clientului deoarece Curierul nu are masini frigorifice.