Cuvertura de ciocolata
Compound glazura lapte, Barry Callebaut
Ingrediente: zahar; grasime vegetala complet hidrogenata (nuca de cocos, miez de palmier) in proportii variate; lapte praf degresat: 7.5%, ZER pudra (lapte), pudra de cacao degresata 4.5%; stabilizator E492; emulgator: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie. Valori nutritionale medii 100gr produs: Energie 561 kcal/2349 kJ; Grasimi: 34.9 gr (din care acizi grasi saturati 32.8gr); Carbohidrati 57.0 gr (din care zaharuri 56.2 gr); Proteine: 3.9 gr; Fibre 1.5 gr; Sare 0.16 gr. A se depozita la loc uscat, umiditatea relativa a aerului de max 70% si temperaturi intre 12-20 grade C.
Produs de Barry Callebaut Serbia.
Recomandată pentru prepararea cremelor sau pentru acoperirea prăjiturilor.
Cantitate: 10kg.