INGREDIENTE: Zahar, Lapte praf integral pudra, Unt de cacao, Emulsificator E 322 (lecitina din floarea soarelui), Aroma: vanilina. Gaz de propulsie: amestec de E943a, E943b, E944.
APLICARE: puneti flaconul in apa calda (35-40 de garede) pentru 3-4 minute si agitati foarte bine flaconul inainte de utilizare. Cu flaconul in pozitie verticala si de la o distanta de aproximativ 25 – 30 cm, pulverizati.
PASTRARE SI DEPOZITARE: se pastreaza la o temperatura care sa nu depaseasca 35 de grade Celsius in spatii aerisite, curate di departe de razele soarelui. Recipient sub presiune – nu trebuie tinut langa flacara deschisa sau sursa de caldura – risc de explozie.
GREUTATE: 250 ml
EXPIRARE: 24 de luni de la data inscripitonata pe ambalaj
PRODUCATOR: Gusto Pastacilik Gida San. LTD.Sti, Turcia